Your Cart

Дентален кабинет Кискимов - Люлин

Свържете се с нас

Защита от СПАМ

Понякога пациентите могат да се почувстват претоварени от посещението при своя зъболекар и може да забравят да зададат всички въпроси, за които са мислили.

В тези често задавани въпроси към нас се надяваме да отговорим на много от тези забравени въпроси и на няколко други, за които може би все още не сте се сетили.

Ако имате въпрос, който няма отговор тук, можете да ни изпратите имейл с него или да попитате по време на следващото си посещение и ние с радост ще ви поговорим чрез отговор, който е персонализиран за вашата ситуация.

Често задавани въпроси

Намирането на спешен преглед при зъболекар е трудно в София, а случаите на такава нужда  могат да възникнат по всяко време. Свържете се с нас, в случай от необходимост от спешен дентален преглед.

Типът на профилактика, който се препоръчва за вас, ще зависи от вашето състояние на зъбите, както и от вашите лични предпочитания. Може да се препоръча обикновена чистка на зъбите, полиране и флуоридиране или по-интензивна процедура.

Профилактичните прегледи трябва да се правят редовно, като честотата зависи от вашето състояние на зъбите. Обикновено се препоръчва посещение на зъболекар ежегодно или на всеки две години, но това може да се промени според индивидуалните нужди.

Стига да не сте алергични, можем да използваме упойка и да бъде използвана по време на профилактичния преглед, ако сте чувствителни и и имате по-нисък праг към болка.

Нашето местоположение

Д-р Людмил Кискимов
гр. София, ж.к. Люлин 7 бл. 731 Б
Телефон
+359888377507