Your Cart

Пациентите за нас

Мнения и отзиви за дентална клиника Д-р Кискимов! Гордеем се, че сме обслужвали стотици доволни пациенти през годините и се стремим да осигурим най-високо качество на денталната грижа за всички наши клиенти. На тази страница ще намерите колекция от отзиви от реални пациенти, които са посетили нашата клиника и са изпитали от първа ръка превъзходството на нашия екип и услуги. От рутинни почиствания до сложни процедури, ние сме посветени да гарантираме, че нашите пациенти получават възможно най-добрите грижи. Надяваме се, че тези прегледи ще ви дадат представа за нивото на грижа, което можете да очаквате, когато ни посетите. Благодарим Ви, че помислихте за денталната клиника на д-р Кискимов за всички ваши стоматологични нужди.

Изключително съм доволен. Работи много внимателно и на добри цени!
Много внимателен и опитен доктор. Кабинета е чист и много удобно достъпен, с паркинг отпред. Благодаря за отношението и професионализма!
Изключително внимателен! Работи и със здравната каса, препоръчвам и за детски стоматолог.
Работи много деликатно и нищо не се усеща. Не прави поо 3 пломби наведнъж за да спести време като предишния ми зъболекар и да ме боли...
Най-внимателния и любезен зъболекар, който съм срещала!👏🏻 Препоръчвам!
Уникален професионалист. И най-вече, Човек. Съжалявам, че толкова късно го намерих.
Отличен специалист!
Д-р Кискимов е изклютеилно внимателен в работата си. Винаги когато седна на зъболекарския стол се чувствам комфортно в доверени професионални ръце. Благодаря!
Препоръчвам го на всички.
Изключително внимателен! Работи и със здравната каса, препоръчвам и за детски стоматолог.
Отличен специалист, много внимателен и коректен. Препоръчвам гo!!!
Много внимателен и отзивчив!!!